Her er tannlegene i vårt team

Tannlege MNTF Shirley S. Valdal

Utdannet ved Universitetet i Oslo

Tannlege MNTF Kjell Hove

Utdannet ved Ludvig-Maximillians Universitet i München og Universitetet i Bergen.

Tannlege MNTF Janne Elin Vatnaland

Utdannet ved Universitetet i Bergen

"Vi har en positiv spredning i alder og erfaring der Janne Elin er rett under 30, Shirley har ennå noen år igjen til 50 mens Kjell tilhører den noe eldre garde, med tilsvarende lang og allsidig erfaring. Alle tannlegene er medlemmer i den Norske tannlegeforening (MNTF) og holder seg faglig oppdatert ved å delta på kurs"

Les Artikkel om oss her

Mer om oss

Tannbehandling er en tillitssak mellom pasient og tannlege. Lang erfaring kombinert med kontinuerlig oppdatert kunnskap er grunnlaget som styrer våre behandlingsforslag ved både små og mer kompliserte tannproblemer; fra den minste plombering til det totalt havarerte tannsett som krever rotfyllingsbehandlinger, behandling av tannkjøttbetennelser, protetisk behandling med kroner, broer etc. Estetikk vektlegges, både ved vanlig fyllingsterapi og ved å anvende de mest moderne, metallfrie keramiske materialer i krone/bro-behandling.

Vi legger vekt på smertefrihet ved all behandling, spesielt med tanke på deg som er litt engstelig og kanskje føler at tannproblemene har vokst deg litt over hodet. Ikke glem at mange tilstander gir betydelig trygderefusjon, der du bare betaler en egenandel (www.helfo.no). Det kan snu opp/ned på finansieringsmulighetene for en større behandling.
Ta kontakt; med spørsmål – helt uforbindtlig om det er noe du lurer på.

Bestill time