Personvern

Vi tar ditt personvern på alvor, og er dessuten pliktig til å opplyse om hvordan vi behandler og tar vare på opplysningene som samles inn om deg gjennom vår nettside.

Markedsføring
Tredjeparter samler inn informasjon via googleverktøyet Google Analytics. Her lagres ditt besøk samt demografisk info som feks alder, plassering og kjønn. Hvilke undersider du besøker og lengden på ditt besøk blir også loggført. Disse opplysningene bruker vi til å få en bredere forståelse av hvem våre besøkende er og hvordan vi kan optimalisere nettsiden vår. Disse tredjepartene samler inn opplysninger rett fra din nettleser, og behandlingen av disse opplysningene er derfor underlagt deres personvern-policyer.

Sensitive Opplysninger
Når du kontakter oss på mail eller via kontaktskjemaet på nettsiden vår gir du oss personlige opplysninger som vi er opptatt av å beskytte. Informasjonen blir lagret internt hos oss for å sikre deg en best mulig behandling og oppfølgning knyttet til din tannhelse. Ønsker du imidlertid at disse opplysningene skal slettes kan du ta direkte kontakt med oss.